We bieden een seizoensgebonden keuken aan! Suggesties wisselen wekelijks omdat we graag inspelen op wat er dagelijks voorhanden is! 

Er is een uitgebreide keuze aan tapas, hoofdgerechten en desserts.

Wij hebben ook altijd vegetarische en veganistische gerechten op onze menukaart. 

Hebt u speciale wensen? Bent u allergisch aan bepaalde voedingsstoffen? Wenst u lactose- gluten vrij of arm te eten? Vraag telefonisch of ter plaatse info en wij vinden steeds een gepaste en lekkere oplossing.

NIEUWE SUGGESTIES VOOR DE KOMENDE WEEK!

 

 

 

NIEUWE NATUURWIJNEN VOOR BIJ ONZE WINTERSE GERECHTEN

LAAT JE LEKKER VERWENNEN MET ONZE GEVARIEERDE SUGGESTIES, ANDERS, VERNIEUWEND, MAAR STEEDS LEKKER!

Wij werken steeds met seizoensproducten en zijn continu op zoek naar leuke en lekkere combinaties. Soms gewaagd, soms eenvoudig lekker!

NIEUW APERITIEFJE.

LA VIE EN ROSE, een bittertje met roos

HIERONDER EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN VORIGE SUGGESTIES

Parelhoen met truffelpatatjes

HOMEMADE SPECULOOSIJS MET LIMOENCHOCOLADE EN APPEL-VLIERSIROOP

HOMEMADE IJSROOMKOEKJES

Wortellolly’s met paardenbloemhoning en slaatje

De zuurkool doet zijn ding; binnenkort home made zuurkool! Wij zorgen voor een vlees/ veggie versie! 

De eendebillen zijn ingelegd om achteraf zachtjes te garen en confijten! Een nieuwe suggestie in de maak.

De Graved lax is aan het marineren!

Speenvarken met spinazieroom en zwarte kool

 

 

 

 

 

 

Gerookt hammetje met mosterd en wintergroentjes

Bosduiffilets met schorseneren en portosaus

NIEUWE LENTE SUGGESTIES

Griekse salade met Kempische feta en Home Made dolmades

 

Groente lasagna met daslook

 

Bagel met truffeltofu, feta, asperges en winterpostelein

 

Daslookroomsoep met korenaarasperges

 

Lamscurry met rijst

 

Flatbread met lamsgehakt en groentjes

 

 

Home Made frambozentarteletjes

 

 

 

 

 

Salade met verse vijgen, geitenkaas en dragonvinaigrette. Voor de vleesliefhebbers met extra gandaham.

Vanille ijs met aardbeien en chocolade

Daslookknopjes met vijgenbrood! Een echte seizoenstopper!

Tomaat buffelmozarella

Dolmades van ridderzuring, gevuld met rijst, gekonfijte pompoen en honing!

Parelhoenfilet met nispero’s

Fingerfood/comfortfood. Ook in vegetarische versie!

NIEUWE SUGGESTIE: groentenbonbons met asperges en misodressing

Wildpluk apero: Home made naan met ridderzuring, dennenmosterd, dennenhoning en vlierbloesemsalsa, yammie

Tunnbrod met baba ganoush, gamba brochette en tuinbonen!