We bieden een seizoensgebonden keuken aan! Suggesties wisselen wekelijks omdat we graag inspelen op wat er dagelijks voorhanden is!
Er is een uitgebreide keuze aan tapas, hoofdgerechten en desserts.
Wij hebben ook altijd vegetarische en veganistische gerechten op onze menukaart.
Hebt u speciale wensen? Bent u allergisch aan bepaalde voedingsstoffen? Wenst u lactose- gluten vrij of arm te eten? Vraag telefonisch of ter plaatse info en wij vinden steeds een gepaste en lekkere oplossing.
NIEUWE SUGGESTIES VOOR DE KOMENDE WEEK!
NIEUWE NATUURWIJNEN VOOR BIJ ONZE WINTERSE GERECHTEN
LAAT JE LEKKER VERWENNEN MET ONZE GEVARIEERDE SUGGESTIES, ANDERS, VERNIEUWEND, MAAR STEEDS LEKKER!
Wij werken steeds met seizoensproducten en zijn continu op zoek naar leuke en lekkere combinaties. Soms gewaagd, soms eenvoudig lekker!
NIEUW APERITIEFJE.
LA VIE EN ROSE, een bittertje met roos
HIERONDER EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN VORIGE SUGGESTIES
HOMEMADE SPECULOOSIJS MET LIMOENCHOCOLADE EN APPEL-VLIERSIROOP
HOMEMADE IJSROOMKOEKJES
Wortellolly’s met paardenbloemhoning en slaatje
De zuurkool doet zijn ding; binnenkort home made zuurkool! Wij zorgen voor een vlees/ veggie versie!
De eendebillen zijn ingelegd om achteraf zachtjes te garen en confijten! Een nieuwe suggestie in de maak.
De Graved lax is aan het marineren!
Speenvarken met spinazieroom en zwarte kool
Gerookt hammetje met mosterd en wintergroentjes
Bosduiffilets met schorseneren en portosaus
NIEUWE LENTE SUGGESTIES
Griekse salade met Kempische feta en Home Made dolmades
Groente lasagna met daslook
Bagel met truffeltofu, feta, asperges en winterpostelein
Daslookroomsoep met korenaarasperges
Lamscurry met rijst
Flatbread met lamsgehakt en groentjes
Home Made frambozentarteletjes
Salade met verse vijgen, geitenkaas en dragonvinaigrette. Voor de vleesliefhebbers met extra gandaham.
Vanille ijs met aardbeien en chocolade
Daslookknopjes met vijgenbrood! Een echte seizoenstopper!
Tomaat buffelmozarella
Dolmades van ridderzuring, gevuld met rijst, gekonfijte pompoen en honing!
Parelhoenfilet met nispero’s
Fingerfood/comfortfood. Ook in vegetarische versie!
NIEUWE SUGGESTIE: groentenbonbons met asperges en misodressing
Wildpluk apero: Home made naan met ridderzuring, dennenmosterd, dennenhoning en vlierbloesemsalsa, yammie
Tunnbrod met baba ganoush, gamba brochette en tuinbonen!